Parametrisch Ontwerpen met RFEM

Geïnteresseerd geraakt door de artikelen in CEMENT en BOUWEN MET STAAL over parametrisch ontwerpen? Wil je weten waarom Grohmann + Bollinger de internationale Hackaton wonnen met REVIT/DYNAMO en RFEM?

Op dinsdag en donderdag 19 en 21 Maart organiseren wij voor u een kort seminar over de mogelijkheden van parametrisch ontwerpen in de rekensoftware RFEM. Aan de hand van een aantal voorbeelden leert u een rekenmodel te parametriseren. Tevens leert u deze eerste stappen in het programmeren van een geparametriseerd model in de rekensoftware RFEM aan de hand van de add-on RF-COM.

Programma:

  1. 13.00u Inloop
  2. 13.30u Parameters in RFEM, Sjabloniseren, Koppeling met MS Excel
  3. 15.00u Pauze
  4. 15.15u Programmeren met RF-COM, 1e stappen
  5. 17.00u Einde

Van de cursisten wordt verwacht dat ze een eigen laptop met een vooraf geïnstalleerde, officiële versie van Excel en RFEM 3D bij zich hebben. Ook dient men zo goed als mogelijk de eigen licentie mee te nemen. Er is slechts een beperkt aantal licenties van RF-COM voor de deelnemers beschikbaar. De prijs per deelnemer is 225,00 Euro exclusief BTW en boekingskosten. Tevens wordt verwacht dat de deelnemers wel eens een programmaatje hebben geschreven of interesse hebben in automatisering.

U kunt zich inschrijven via:

19 Maart: klik hier!
21 Maart: klik hier!