Word jij onze nieuwe Adviseur Rekensoftware?

Wie is MSc

We zijn de Nederlandse distributeur van de rekensoftware-programma’s RFEM, RSTAB, CRANEWAY, SHAPE-THIN en PLATE-BUCKLING en we adviseren civiele, werktuigbouwkundige en bouwkundige constructeurs op het gebied van rekensoftware en ICT-applicaties m.b.t. constructies. We hebben een laagdrempelige organisatie en we kunnen heel snel beslissen om een andere richting in te slaan als we kansen in de markt zien.

MSc groeit

We groeien door het feit dat we de beste oplossing hebben en servicegericht zijn. Inmiddels hebben wij meer dan 500 gebruikers in Nederland en meer dan 10.000 wereldwijd. Hier zijn we natuurlijk trots op, maar we willen doorgroeien. We zoeken daarom een nieuwe collega. Bouw jij mee aan de groei van onze organisatie?

Hoe ziet een werkweek bij ons er uit

We nemen je graag mee hoe een week bij MSc er uit ziet: Je bezoekt potentiële klanten voor een demonstratie van onze rekensoftware. Je bepaalt met hen de beste oplossing en stelt gezamenlijk vast wat nodig is om de adequate service te geven. Aan een andere klant geef je een training op zijn locatie; een training in het optimale gebruik van de software. Bij ons op kantoor geef je per telefoon of e-mail ondersteuning aan onze klanten. Je onderzoekt nieuwe technologieën en schrijft artikelen over mogelijkheden van de software. Met collega’s bepaal je de inhoud en opzet van onze websites en marketingactiviteiten. Zo nu en dan bezoek je een beurs of een congres om op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Als het nodig is, volg je ’s avonds specialistische trainingen om je kennis uit te breiden. Kortom: een week bij MSc is afwisselend en doet een beroep op jouw kennis, kunde en vaardigheden als ingenieur.

Wat zoeken we

We zijn een klein team van specialisten. Het is belangrijk dat we goed zicht hebben op elkaars kwaliteiten, kennis en kunde met elkaar delen om een sterk team te vormen. Kwaliteiten die we nu in ons team hebben zijn: kwaliteitsgericht, resultaatgericht, communicatief vaardig, initiatief nemen en ondernemend. Maar we zijn nog niet compleet en daarom zoeken we aanvulling op ons team. We zoeken iemand die vlot kan analyseren, creatief is en gemakkelijk verbinding kan leggen met andere ingenieurs en klanten. En dat je daarnaast een goed ingenieur bent met kennis van beton en staal en je vak verstaat, dat spreekt natuurlijk voor zich.

Wat bieden we

We bieden een baan waarin je veel afwisseling hebt. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je flexibel je werktijden kunt invullen, spreekt voor zicht. Wel vragen we je tenminste 32 uur per week te werken.

Ben je enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je C.V. of LinkedIn profiel adres naar Emiel Peltenburg, info@MSc-engineering.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.