RFEM 6 / RSTAB 9 add-ons

Add-on voor gewapend beton van staven (liggers en kolommen) en vlakken (vloeren en wanden) in RFEM 6. Verschillende nationale bijlages (Nederland, België, Duitsland, Engeland en meer) en normen (Eurocode, ACI, en meer). Controle van pons in vloeren en vervormingsberekening van vloeren volgens de Eurocode 2.


Add-on voor staalconstructies in RFEM 6 en RSTAB 9. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode en de AISC. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer. Aanvullende stabiliteitcontroles voor bijvoorbeeld kip van dunwandige doorsnedes. Warmgewalste en koudgevormde profielen. Controle van lijnlassen in vlakken.


Add-on voor houtconstructies in RFEM 6 en RSTAB 9. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode 5. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer.


Add-on voor staalverbindingen in RFEM 6. Bepaling van de krachtswerking met behulp van eindige elementen. Normcontroles van de inviduele componenten: platen, lassen en bouten volgens de Eurocode EN1993-1-8.


Add-on voor de controle van eigen frequenties (modale berekening / berekening van eigen trillingen) en respons spectrum berekening.


Een lijst met aanvullende add-on modules voor handige aanvullende berekeningen in RFEM 6 en RSTAB 9. Stabiliteitcontroles, Bouwfasering, Geotechniek, en meer.