RFEM/RSTAB add-on modules

Add-on modules voor voorgespannen en gewapend beton van staven en vlakken. Verschillende nationale bijlage (Nederland, België, en meer) en normen (Eurocode, ACI, en maar). Ook is het mogelijk om niet-lineaire berekeningen van de vervormingen en snedekrachten en ponscontroles uit te voeren.


Add-on modules voor staal en aluminium constructies. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode en de AISC. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer. Aanvullende stabiliteitcontroles voor bijvoorbeeld kip van dunwandige doorsnedes.


Add-on modules voor houtconstructies. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode 5. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer.


Add-on modules voor staal- en houtverbindingen. Stijve, flexibele en scharnierende verbindingen. Classificatie volgens de Eurocode 3. Voetplaatverbindingen. Staal-hout verbindingen.


Add-on modules voor de controle van eigen frequenties, aardbevingen en opgelegde trillingen. Niet-lineaire dynamische berekening zoals Push-Over Analysis.


Een lijst met aanvullende add-on modules voor handige aanvullende berekeningen. Stabiliteitcontroles, Parametrisch ontwerpen, Lopende Lasten Ingeven, Importeren van STEP-bestanden, Cross-Laminated Timber constructies, Bouwfasering en meer.