RFEM 5 / RSTAB 8 add-on modules

Add-on modules voor voorgespannen en gewapend beton van staven en vlakken in RFEM 5. Verschillende nationale bijlage (Nederland, België, en meer) en normen (Eurocode, ACI, en maar). Ook is het mogelijk om niet-lineaire berekeningen van de vervormingen en snedekrachten en ponscontroles uit te voeren.


Add-on modules voor staal en aluminium constructies in RFEM 5 en RSTAB 8. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode en de AISC. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer. Aanvullende stabiliteitcontroles voor bijvoorbeeld kip van dunwandige doorsnedes.


Add-on modules voor houtconstructies in RFEM 5 en RSTAB 8. Normcontrole volgens o.a. de Eurocode 5. Diverse nationale bijlage voor de Eurocode 3, zoals Nederland, België, Duitsland, en meer.


Add-on modules voor staal- en houtverbindingen in RFEM 5 en RSTAB 8. Stijve, flexibele en scharnierende verbindingen. Classificatie volgens de Eurocode 3. Voetplaatverbindingen. Staal-hout verbindingen.


Add-on modules voor de controle van eigen frequenties, aardbevingen en opgelegde trillingen in RFEM 5 en RSTAB 8. Niet-lineaire dynamische berekening zoals Push-Over Analysis.


Een lijst met aanvullende add-on modules voor handige aanvullende berekeningen in RFEM 5 en RSTAB 8. Stabiliteitcontroles, Parametrisch ontwerpen, Lopende Lasten Ingeven, Importeren van STEP-bestanden, Cross-Laminated Timber constructies, Bouwfasering en meer.