RSTAB - Software voor ruimtelijke constructies

De prijs van rekensoftware is belangrijk. Met de juiste rekensoftware kunnen de dagelijkse werkzaamheden van constructeur goed worden uitgevoerd. RSTAB heeft een modulair systeem. Naast RSTAB kunt u ook aanvullende modules aanschaffen. In bijgaande link kunt u de vigerende prijslijst downloaden:

Aan de rechterzijde van de pagina kunt u de vigerende RSTAB prijslijst van MSc Engineering downloaden.

RSTAB 8.xx

Algemeen 3D-staafwerken programma (2D/3D raamwerken, balkroosters, doorgaande liggers) met 1e, 2e en 3e orde theorie, kabelberekening en post-kritisch, niet-lineaire berekening (enkel druk-steunpunten, trek- en drukstaven, niet-lineaire veren), vlaklastgenerator, grafische en tabelvormige invoer. Import en export van MS Excel-bestanden. Koppeling met MS Word t.b.v. logboek. 2D/3D-Wind en sneeuwgenerator volgens de NEN-EN 1991-1-4 en NEN-EN 1991-1-3. Gebruikers- en documentsjablonen. Multi-core processing t.b.v. het maken van documenten. 32-bit en 64-bit versies mogelijk. Parametriseren van blokken en projecten. BIM-functionaliteit met OpenBIM (IFC), Revit, en Tekla Structures. Revit/Tekla modellen kunnen ge-updated of samengevoegd worden. Bestandsuitwisseling via DXF, DSTV, XML- en IFC-bestanden. Automatisch en intelligent, Engels- en Duitstalig (Geen Nederlands) document met afbeeldinggenerator. Tools o.a. m.b.t. knoophernummering, speciale selecties, slimme constructie aanzichten, automatisch modelreparatie, genereren van 3D-constructies (vakwerken, 3D-hallen, balkroosters, e.d.) Overzichtelijke projectmanager voor het beheer van projecten. Uitlezen van gegevens en resultaten via COM-technologie.

Basisprogramma voor andere RSTAB add-on modules.

Prijs:

2.850,- Euro voor de basislicentie
1.995,- Euro voor elke extra licentie

RSTAB 2D 8.xx

Zelfde als RSTAB 8.xx, doch enkel voor vlakke constructies, zoals balkroosters en raamwerken. 2D-wind- en sneeuwgenerator voor raamwerken incl. (kraanbaan)consoles en verlopende profielen.

Prijs:

1.450,- Euro voor de basislicentie
1.015,- Euro voor elke extra licentie

STEEL 8.xx

Aanvullende module voor de (vergelijk)spanningsanalyse van staven.

Prijs:

850,- Euro voor de basislicentie
595,- Euro voor elke extra licentie

<h2>FE-LTB 8.xx</h2>
Aanvullende module voor de controle van staafverzamelingen m.b.t. torsieknik en kipstabiliteit volgens de theorie van de 2de orde.

<strong>Prijs:</strong>

<strong>1000,- Euro voor de basislicentie</strong>
<strong>700,- Euro voor elke extra licentie</strong>

<hr />

STEEL EC3 8.xx

Aanvullende module voor de controle en optimalisatie van stalen raamwerken volgens de NEN-EN 1992-1-1. Brandwerendheidcontrole volgens de NEN-EN 1992-1-2. Duidelijke weergave van de toegepaste vergelijkingen, formules en symbolen. Praktische ingave van kipsteunen en kniklengtes. De kniklengtes volgens de module RSBUCK kunnen gebruikt worden bij de knikcontrole.

Prijs:

1.650,- Euro voor de basislicentie
1.155,- Euro voor elke extra licentie

RF-STEEL XX 8.xx

Aanvullende module voor de controle en optimalisatie van stalen raamwerken volgens diverse internationale normen, zoals AISC (Amerika), GB (China), BS (British Standard) en IS (India). De prijs is geldig per norm.

Prijs:

1.650,- Euro voor de basislicentie
1.155,- Euro voor elke extra licentie